Bok: Cuba’s Transition to Ecological Sustainability

Av Jan Strömdahl

WWF internationals rapport for 2006 inneholder et diagram som viser hvordan de forskjellige land forholder seg til holdbar utvikling. Diagrammet bruker FNs Human Development Index målte verdier. Living Planet Report slår fast at Cuba er det eneste landet i verden som klarer begge kriteriene for holdbar utvikling. Svensk språk.

Kr. 150.-  

Bestilling: Send e-post (cubaforeningen@gmail.com) eller fyll ut skjemaet nedenfor med bestilling. Vi sender faktura i pakka. Hvis det skal være en gave sender vi fakturaen til den som bestiller og pakka til oppgitt adresse. Overskudd går til driften av foreningen.

Takk!

Men! Her kan du laste ned denne spennende boken helt gratis! takk til den Svensk-Kubanska Föreningen.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s