Aprender español en Cuba

Av H. Boye Svendsen.

Denne boka er et ”must” for reisende. Forberedelsen til en vellykket reise. H. Boye Svendsen har en lang historie i forhold til det spanske språk; fra gullalderen i norsk skipsfart, da spanjolene var den største utenlandske gruppa i den norske handelsflåten til formell opplæring i spansk på skipperskolen i Sandefjord og seinere spansk handelskorrespondanse ved økonomisk gymnas.

Kr. 278.-

Bestilling: Send e-post (cubaforeningen@gmail.com) eller fyll ut skjemaet nedenfor med bestilling. Vi sender faktura i pakka. Hvis det skal være en gave sender vi fakturaen til den som bestiller og pakka til oppgitt adresse. Overskudd går til driften av foreningen.

Takk!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s