Det nye Cuba

Av Even Sandvik Underlid.

Forfatteren kaller den reisefortellinger og den er nyttig lesning for folk som vil bli bedre kjent med landet. Folket og de sosiale systemene. Det gjelder enten man har vært der før eller bare planlegger eller drømmer om et litt lengre opphold der. Den har fyldige kildehenvisninger og også anbefalinger av overnatting, kultur og spisesteder som forfatteren anbefaler. Even Sandvik Underlid har bodd på Cuba i flere år og er også medlem av Cubaforeningen.

Kr. 349.-

Bestilling: Send e-post (cubaforeningen@gmail.com) eller fyll ut  skjemaet nedenfor med bestilling. Vi sender faktura i pakka. Hvis det skal være en gave sender vi fakturaen til den som bestiller og pakka til oppgitt adresse. Overskudd går til driften av foreningen.

Takk!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s