Bacalao de Cuba

Av Egil Hyldmo.

En lettlest, velskrevet og morsom bok om klippfisken, vennene, livet, sansene, kulturen og sensualiteten på Cuba. Bacalaoen går som en rød tråd gjennom boka men ”oppskriften” er mer om gjestfriheten og samværet mellom folk og gjester på Cuba. Anmeldt i Cubanytt nr.1. 2009.

Kr. 100.-

Bestilling: Send e-post (cubaforeningen@gmail.com) eller fyll ut skjemaet nedenfor med bestilling. Vi sender faktura i pakka. Hvis det skal være en gave sender vi fakturaen til den som bestiller og pakka til oppgitt adresse. Overskudd går til driften av foreningen.

Takk!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s