Castillo de Farnes Havana

Roman av Olav Johan Kjeldsen om to eldre menn som begge har en fortid i norsk politikk men som nå er bosatt på Cuba. De vanker på ei kneipe med samme navn som romanen, og der treffer de også andre utlendinger som lever på Cuba. De er alle menn som er gift med eller lever sammen med cubanske kvinner. Det handler om deres liv og drømmer men også om uforløst kjærlighet, feighet og forgreninger til norske kriminelle.

Kr. 257.-

Bestilling: Send e-post (cubaforeningen@gmail.com) eller fyll ut skjemaet nedenfor med bestilling. Vi sender faktura i pakka. Hvis det skal være en gave sender vi fakturaen til den som bestiller og pakka til oppgitt adresse. Overskudd går til driften av foreningen.

Takk!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s