Cuba åpner for internasjonal turisme fra 12. oktober

Cuba åpner for internasjonal turisme fra 12. oktober

Den cubanske regjeringen har kunngjort at den vil åpne grensene for internasjonal turisme fra 12. oktober. Den cubanske statsministeren Manuel Marrero, sa at landet nærmet seg en «ny normalitet». 13 provinser åpner for turisme og deres flyplasser. Alle reisende blir testet når de ankommer. Allerede tidligere har noen turistmål, som Varadero og flere små øyer, åpnet seg for turister. Dette utvides nå.

Havana internasjonale lufthavn åpner ikke ennå, da hovedstaden nylig har klart å snu en bølge av infeksjoner og løftet en streng nedleggelse. Sancti Spiritus og Ciego de Avila er også fremdeles stengt for turister, ettersom de er i ferd med å redusere infeksjoner. Ansiktsmaske og sosial distansering er fremdeles påkrevd, men man går nå inn i en ny og mer åpen fase.

Ved gjenåpning av internasjonal turisme vil hver besøkende gjennomføre en PCR-test (brukes ved symptomer på mulig sykdom) og temperaturen vil bli sjekket. Klinisk og epidemiologisk overvåking skje på hvert hotell.

Cuba Central Team 09.10.2020

sjekk ut Cubaforeningens studiereise for 2021


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s