Cuba har stilt opp for Palestina i alle sammenhenger, også nå i kampen mot COVID-19!

Cuba støtter Palestina også i kampen mot Covid-19

At Cuba stiller opp for Palestina i alle sammenhenger er allment kjent, også i kampen mot Covid-19. Palestinsk ungdom mottar stipend for å utdanne seg som leger på Cuba, helt gratis. Den kommende cubanske Covid-19 vaksinen vil bli gjort tilgjengelig for palestinere.

Cubas ambassadør i Libanon, Alexander Pellicer, forsikrer at landet hans støtter palestinerne i også kampen mot Covid-19, akkurat som Cuba alltid støtter og stiller opp for de som har det vanskeligst i verden.

En delegasjon fra den «Palestinske Demokratiske Fronten» med Ali Faisal og Abraham Al Nimer, besøkte den cubanske legasjonen i anledning for fjerde årsdagen for Fidel Castros bortgang.

Faisal og Nimer bekreftet sin lojalitet mot lederen av den cubanske revolusjonen. De vil aldri glemme Cubas forsvar for det palestinske folket. De takket også den kubanske presidenten Miguel Diaz-Canel, for å følge Fidel Castros prinsipper om solidaritet og vennskap med søstre og brødre.

Under møtet foregikk det også en dialog med de palestinske besøkende om de cubanske forskernes arbeid med å utvikle en vaksine mot Covid-19, som vil bli gjort tilgjengelig for det palestinske folket.

I 2018 tildelte Cuba 200 stipender over fire år for palestinere til å studere medisin på Cuba. 

Prensa Latina 201126


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s