Økning i produksjonen av elektriske sykler

Industrifirmaet Ángel Villareal Bravoy, i provinsen Villa Clara, vil produsere rundt 10.000 elektriske sykler i år, det høyeste tallet siden starten av denne produksjonen, rapporterte Elier Pérez, adm.dir. for firmaet.

En artikkel i Villa Clara-avisen Vanguardia forteller at fabrikken, også kjent som Ciclos Minerva, produserte el-sykler og trehjulssykler for 25 millioner pesos i 2020. Dette var et resultat over det som var planlagt. Mer enn fire millioner var i fritt konvertibel valuta (MLC). Dette gjorde fabrikken til den med det største bidraget i utenlandsk valuta i denne bransjen. Pérez påpekte at resultatene kommer av netthandelen gjennom shoppingportaler som Shopping for Cuba og Virtual Bazaar, i tillegg til salg i MLC gjennom butikkjedene Cimex og Caribe.

Han forklarte at Ciclos Minerva for øyeblikket har tre leverandører i utlandet. De signerer nå en ny kontrakt, noe som vil gjøre det mulig å sikre råvarer og avslutte 2021 med et samlet salg på over 150 millioner pesos og høyere inntekter i MLC.

Han sa også at de jobber med flere utviklingsprosjekter i testfasen. Disse inkluderer fem modeller av elektriske laste- og trehjulssykler som planlegges introdusert på slutten av året. I tillegg planlegger de å tilby to modeller av elektriske firehjulssykler. Som et perspektiv i 2021 uttrykte direktøren at de forutser produksjon av mekaniske sykler for salg i nasjonal valuta og MLC, i tillegg til å tilby reservedeler.

Ciclos Minerva jobber også med produksjon av galvaniserte dører til Hus-programmet, med revitalisering av rullestollinjen (i andre halvår), og med produksjon av pallereoler for turistprosjekter.

Villa Clara-avisen “Vanguardia” påpeker at som et resultat av gjennomføringen av det nye finans- og pengesystemet, 1. januar 2021, kan selskapet umiddelbart betale leverandører, bruke inntektene til å kjøpe forsyninger, reservedeler og beskyttelsesutstyr, og derfor fortsette til en mer rettferdig fordeling av fortjenesten mellom arbeiderne.

Redaksjonen ACN (Cubansk Nyhetsbyrå) 24. mars 2021

Oversettelse og tilrettelegging av Svein Mortensen, styremedlem- og reiseansvarlig i Cubaforeningen i Norge


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s