Menneskelig kvalitet kjennetegner cubanske leger i Venezuela

Venezuela, Cuba, medisiner

Caracas, 3. desember (Prensa Latina) Arbeidet til den cubanske logopeden Hanoy González med å ta vare på barn med autismespekterforstyrrelser er et eksempel på profesjonaliteten og den menneskelige kvaliteten til ansatte ved den cubanske medisinske misjonen i Venezuela.

Konsultasjonen av den cubanske legen ved Salvador Allende Integral Health Center, i Caracas, bringer håp til foreldrene til venezuelanske barn, hovedsakelig mellom fire og seks år gamle, som søker etter spesialisert hjelp for å håndtere vanskene til deres barn.

«Jeg har aldri sett så mange pasienter med disse egenskapene, noe som tvinger oss til å gjøre mye mer for å oppnå positive resultater,» sa spesialisten, som har mer enn 20 års erfaring, til Prensa Latina.

«Når vi mottar tilfeller av denne typen, bruker vi umiddelbart en behandling som tar sikte på å utvikle kognitiv aktivitet for å oppnå progressiv selvvalidering, ledsaget av fysioterapiøkter,» sa González, som verdsatte sin erfaring fra nesten tre år i Venezuela som «ekstraordinært». » og «berikende».

Unge pasienter med forstyrrelser i psykomotorisk utvikling var i stand til å tilegne seg sine egne ferdigheter på dette området i rehabiliteringsrommet til Integral Health Center takket være Dr. Hanoys konstante innsats.

«For disse barna jobber vi med hjertene våre, langt fra familien vår,» sa González, som er en av de over 21 000 cubanerne som er utplassert i venezuelas 23 delstater, for å bringe gratis helse av høy kvalitet til folket.

Pasienter og pårørende bekjenner sin konstante takknemlighet til legen og teamet hans, og bekrefter deres profesjonalitet i den omfattende omsorgen for spedbarn, så vel som i forberedelsen av familiemiljøet for å lette ferdigheter som gjør det mulig å leve med denne tilstanden og håndtere mulig aggressiv atferd.

Prensa Latina, 03.12.2021


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s